Dobrodošli u hotel Vela Vrata

Šarmantan hotel koji priča povijest

Vela Vrata, kameni svod na ulazu u stari grad Buzet nisu samo još jedna usputna znamenitost koju ćete posjetiti. Ona već stoljećima pričaju priču o povijesti grada dočekujući najrazličitije putnike nikad ne zatvarajući svoja vrata. Unutar njih, među kamenim ulicama starog grada svoje je mjesto pronašao i obiteljski Boutique Hotel Vela Vrata, ponosno noseći ime po njima. Uđite, Vela vrata su za vas širom otvorena!

Postoje na svijetu posebna mjesta. Ona koja se pamte i uz koja vežemo lijepe uspomene. Takvo mjesto je i stari grad Buzet, koji svojim bajkovitim okruženjem, posebnošću i opuštenosti očarava sve posjetitelje. Otmjena stara zgrada u kojoj se tradicija spaja sa suvremenim načinom života savršeno je okružena uskim kamenim ulicama starog grada Buzeta. Boutique Hotel Vela Vrata osim vrhunskog smještaja svojim gostima nudi gastronomske i enološke užitke Istre, romantično wellness iskustvo te mnoštvo sportsko-rekreativnih aktivnosti u prirodi.

Svaka od 19 šarmantno uređenih soba posebna je na svoj način i pruža jedinstven doživljaj svojim gostima. Posebna pažnja posvećena je detaljima u drvu, antikvitetnom namještaju i umjetničkim djelima koja krase zidove svake sobe hotela. Jedinstvene po dizajnu, obliku i veličini, ali i po pogledu koji se s njihovih prozora pruža, Comfort, Superior i President sobe pričaju priču o povijesti prizivaju i pružaju osjećaj otmjenosti i opuštenosti. Nismo zaboravili ni na komfor suvremenog načina života – sve su sobe opremljene klimatizacijom, TV-om, sefom i besplatnim WiFi-jem.

Duh starih vremena i čarobna atmosfera u kojoj se osjeća briga o svakom detalju pružaju potpuni mir i sklad. Svaki trenutak proveden u Boutique Hotelu Vela Vrata poseban je doživljaj. Započnite jutro kraljevskim doručkom s pogledom na umirujući tok rijeke Mirne, riješite se stresa u intimnoj Spa & Relax zoni opremljenoj jaccuzijem i saunom te se na kraju dana počastite vrhunskim gourmet užitkom u restoranu hotela.

Dašak tradicije utkan je u detalje, a jedinstvenost, originalnost i personaliziran pristup stvaraju osjećaj posebnosti i obogaćuju za nova iskustva i doživljaje. Tim se iskustvima i doživljajima neizmjerno veselimo!

Comfort Double Room

Dašak davnina kojim odiše Comfort soba pruža neki poseban ugođaj. Unutar svojih zidova skriva 18 kvadrata čarobne atmosfere koja će vas uvesti u neki drugi svijet, svijet prošlih vremena. Drveni stilski namještaj, rustikalni podovi i umjetnine na zidovima također su zaslužni za to. Elegantne kupaonice imaju podno grijanje i vrhunske kozmetičke proizvode za opuštanje u kadi ili pod tušem.

Saznajte više

Superior Double Room

Zahvaljujući pomno odabranim detaljima Superior sobom se prostire osjećaj posebnosti. Odvojenost od ostalih soba pruža mir, tišinu i potpunu privatnost. Zemljane i prirodne boje prostiru se cijelom sobom, od krevetnih uzglavlja, najfinijih tepiha od kašmira, prozorskih okna pa sve do kupaonskih zidova ukrašenih baroknim ogledalima.

Saznajte više

President Double Room

Ova President soba uvjerljivo očarava pogledom koji se s njenog balkona pruža. Otvorite prozorsko okno i uživajte u pogledu pred vama – Istra i dolina rijeke Mirne kao na dlanu. Prostrani radni kutak, umirujući zlatni i pastelni tonovi te veliko barokno ogledalo koje ukrašava zid ove sobe prenose eleganciju i tradiciju koja je naglašena biranim detaljima.

Saznajte više

Doživite više u Boutique Hotelu Vela Vrata!